Eurofins Magyarország >> Kapcsolat >> Eurofins Minerág Kft.

Minerág

Sidebar Image
Minerág Kft.
Keselyűsi út 9.
7100
Szekszárd
Hungary

Phone: +36 (74) 529-680
Fax: +36 (74) 413-575

minerag@minerag.hu
http://minerag.hu/

ÚtvonaltervA MINERÁG Fejlesztési, Termelési és Kereskedelmi Kft. 1990. évben alakult Szekszárdon, magyar magánszemély tulajdonosok részvételével.

Szolgáltatásainkkal a mezőgazdasági, élelmiszeripari és környezetvédelmi tevékenységet végzők munkáját segítjük, figyelembe véve a mindenkori hatályos jogszabályi előírásokat.

Munkatársaink képzettsége,szakmai felkészültsége, gyakorlata és elhivatottsága ,valamint laboratóriumunk felszereltsége alkalmassá teszi társaságunkat a széleskörű műszaki területen gyors és megbízható szolgáltatások végzésére.
Folyamatos műszaki fejlesztések következtében hazánk egyik legnagyobb kapacitású mintavételt is végző, akkreditált laboratóriumával rendelkezünk, melyre épül szaktanácsadási rendszerünk. Ugyanakkor a romániai székhelyű Aradon is működik hasonló tevékenységű
vegyes tulajdonú laboratóriumunk.

Az általunk működtetett 35 ha kísérleti területen 1995 óta folynak fajta- és agronómiai kísérletek, mely területen 22 fajtatulajdonos képviselteti magát. A termelőknek évek óta népszerű bemutatóhelyként szolgál a telep.

Területi Szaktanácsadási Központként regisztrált szervezet a Minerág Kft. munkatársai szaktanácsadói névjegyzéken szereplő szakemberek.