Eurofins Magyarország >> Kapcsolat >> Eurofins KVI-PLUSZ Kft.

KVI-PLUSZ

Sidebar Image
Eurofins KVI-PLUSZ Kft.
Szállító u. 6.
1211
Budapest
Hungary

Phone: +36 1 261-29-78
Fax: +36 1 261-43-23

agoston.csaba@kviplusz.hu
https://www.kviplusz.hu/

ÚtvonaltervA Eurofins KVI-PLUSZ Kft. tudásintenzív kisvállalkozás, mely független és akkreditált vizsgálólaboratóriumot és kalibrálólaboratóriumot üzemeltet.

Cégünk fő tevékenységeként a környezetvédelem területén szükséges mintavételekkel, helyszíni és laboratóriumi vizsgálatokkal, kalibrálásokkal s szakértői tevékenységgel, illetve kutatás-fejlesztéssel foglalkozik.

Elsődleges célunk, hogy a környezetvédelem területén szükséges mintavételek, vizsgálatok és kalibrálások tekintetében kielégítsük megrendelőink igényeit, ezért a környezeti elemek (talaj, levegő, felszíni- és felszín alatti víz) ivóvíz, fürdővíz, szennyvíz, komposztok és hulladékok, újrahasznosított tüzelőanyagok (SRF), szilárd települési hulladékok, beágyazással kezelt hulladékok mintavételére és széles komponenskörre vonatkozó vizsgálatára, valamint levegős mérések (emisszió, immisszió, munkahelyi légtér) területén alkalmazott mintavevő és mérő berendezések kalibrálására akkreditációval rendelkezünk.

Törekszünk rá, hogy partnereink jogszabályokban, vagy hatósági kötelezésekben megfogalmazott mintavételi, mérési és kalibrálási igényeit, szükség esetén együttműködő partnerek bevonásával kielégítsük.

Mintavételi, vizsgáló és kalibráló tevékenységünk mellett környezetvédelmi szakértői tevékenységet is végzünk, szakértői engedélyekkel rendelkezünk.

A ma már rutinszerűen alkalmazott, szabványokban rögzített módszerek használatán túlmenően szakembereink részt vesznek új módszerek megalkotásában, szabványosításában, valamint a környezetvédelem, illetve a környezetanalitika szempontjából fontos szervezetek és testületek munkájában.

Cégünk tagja a Magyar Szabványügyi Testületnek (www.mszt.hu), a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének (www.kszgysz.hu), valamint a  Akkreditált Szervezetek Klaszterének (www.aszek.hu).

Kutatás-fejlesztési tevékenységünknek köszönhetően cégünk Magyarországon elsőként kezdett el foglalkozni több fontos szakterülettel a hulladékvizsgálatok, levegőtisztaság-védelem, valamint a bűzforrások vizsgálata - bűzmérés tekintetében.