Mobile search icon
hu >> food-and-feed-testing >> Élelmiszerek mikrobiológiai vizsgálata

Élelmiszerek mikrobiológiai vizsgálata

Árajánlatot kérek

Az élelmiszerek piacképességének egyik legfontosabb kritériuma, hogy mikrobiológiai szempontból is biztonságosak legyenek. MALDI-TOF tömegspektrométerrel felszerelt mikrobiológiai laboratóriumunk akár 24 órán belüli faji szintű azonosításra is képes.

Szolgáltatásaink:

  • Kórokozók jelenlétének kimutatása
  • Higiéniai paraméterek meghatározása
  • Minőségi paraméterek (romlást okozók, starter kultúrák) vizsgálata
  • Fertőtlenítőszer (kémiai szerek, UV, nano) – hatékonyság vizsgálatok
  • Romlás ok-okozat elemzése
  • Minőségmegőrzési időtartam-validálás (Challenge-tesztek, prediktív mikrobiológiai modellek segítségével)
  • Legionella-vizsgálat vízből és levegőből
  • Vízaktivitás-mérés

Kapcsolat:
Telefon: +36 1 8723622
E-mail: sales.food@ftcee.eurofins.com