Mobile search icon
hu >> food-and-feed-testing >> Élelmiszerek fizikai, kémiai vizsgálata

Élelmiszerek fizikai, kémiai vizsgálata

Árajánlatot kérek

Az élelmiszerek és az élelmiszeripari márkák hosszú távú piaci sikere a minőségen és a biztonságon múlik, egyrészt a törvényi előírások, valamint a hatóságoknak való megfelelések miatt, másrészt pedig azért, mert a fogyasztók rendkívül érzékenyek a termékek minőségére, és sokáig emlékeznek az esetleges minőségi hibákra. Akkreditált laboratóriumi vizsgálataink erősítik az Ön vállalkozásának brandjét is, ennek érdekében széleskörű élelmiszer-analitikai módszereket biztosítunk az Ön számára.

Szolgáltatásaink:

  • Összetételi és tápanyag-vizsgálatok
  • Élelmiszer-adalékanyagok mérése
  • Vitamintartalom meghatározása
  • Zsírsavösszetétel meghatározása
  • Mézvizsgálatok (klasszikus vizsgálatok, hamisítás kimutatása, szermaradékok)
  • Étrend-kiegészítők vizsgálata
  • Fémek meghatározása (mikro- és makroelemek, toxikus nehézfémek)
  • Növényvédőszer-maradékok meghatározása
  • Mikotoxin-vizsgálatok
  • Allergén összetevők meghatározása
  • Egyéb nem kívánatos komponensek mérése: akrilamid, atropin, nitrát stb.
  • Érzékszervi vizsgálatok – élelmiszer-biztonság
  • GMO-vizsgálatok
  • Megfelelőség-értékelés

Kapcsolat:
Telefon: +36 1 8723622
E-mail: sales.food@ftcee.eurofins.com

Olvasson érdekes cikkeket a témában ismeretterjesztő, tudományos portálunkon

Cukoranalízis: egyszerű, vagy bonyolult?