Eurofins Magyarország >> Hírek >> GMP+ tanúsítvány

GMP+ tanusítvány

Sidebar Image

Örömmel értesítjük Tisztelt ügyfeleinket, hogy a Eurofins Food Analytica Kft. 2019. júliusától GMP+ tanúsítvánnyal rendelkezik.

A világ minden tájáról függetlenül mindenkinek hozzáférnie kell a biztonságos élelmiszerekhez. Az egész termelési láncban az egységes szabványokra való folyamatos összpontosításnak köszönhetően a GMP + International minden nap egy lépéssel közelebb hozza a globális takarmánybiztonságot.

A GMP+ szervezet vezető rendszerei egyértelmű szabványokat és követelményeket tartalmaznak a biztonságos takarmányozás (FSA) és a felelősségteljes munkamódszerek (FRA) garantálására az egész láncban. Ebben nemcsak a termelési létesítményekre, hanem a raktározásra, a szállításra, a személyzetre és az eljárásokra is vonatkozik. Ez a láncos megközelítés teszi a GMP + tanúsítási rendszert egyedivé a maga nemében. Az ISO szabványok, a HACCP és más elemek integrációja miatt a GMP + takarmány-tanúsítási rendszer az elmúlt évtizedekben teljes körű és széles körben tiszteletben tartott tanúsítási rendszerré vált, amely garantálja a biztonságot, megbízhatóságot, minőséget és fenntarthatóságot.

A GMP + tanúsítványt egyre több országban történő értékesítés licencének tekintik. A kapcsolt szervezetek teljes támogatásban részesülnek, és hozzáférhetnek ügyfélszolgálatokhoz, adatbázisokhoz, hírlevelekhez, tanfolyamokhoz és szemináriumokhoz.

A GMP+ tanúsítványról bővebben (angolul):