Vizsgálati adatbázis >> Vizsgálatok leírása >> Tej és tejtermékek

Tej és tejtermékek

Sidebar Image

A tej és tejtermékekkel szembeni minőségi követelmények folyamatosan emelkedtek az elmúlt években. Különösen fontos egyrészt a termékek higiéniai és mikrobiológiai minősége, másrészt az összetétele.
A fogyasztók folyamatosan növekvő érzékenysége és az emelkedő követelmények a hatóságok, ill. az élelmiszer kereskedelem részéről, folyamatosan növelik a szükségét a megfelelő laborvizsgálatoknak és az egységes minőségbiztosítási rendszereknek.

E téren szerzett sokéves tapasztalatunk, valamint modern laborfelszerelésünk alapján a mikrobiológiai, kémiai-fizikai és érzékszervi vizsgálatok széles spektrumát tudjuk kínálni Önnek.

Szolgáltatási ajánlatunk

  • Érzékszervi vizsgálatok
  • Nettó tömeg, térfogat
  • Beltartalom
  • Mikrobiológia
  • Eltarthatóság
  • Tápértékvizsgálat
  • Adalékanyagok
  • Állatfajok vizsgálata (tehén- kecske- juhtej)
  • Gyógyszermaradványok 
  • Növényvédőszer maradványok (peszticidek)
  • Szervetlen és szerves szennyeződések (nehézfémek, PCB, PAH)
  • Mikotoxinok
  • Allergének