Vizsgálati adatbázis >> Vizsgálatok leírása >> Hús és húsipari termékek

Hús és húsipari termékek

Sidebar Image

A hús és húskészítményekkel szembeni minőségi követelmények folyamatosan emelkedtek az elmúlt években. Különösen fontos egyrészt a termékek higiéniai és mikrobiológiai minősége, másrészt az összetétele.

A fogyasztók folyamatosan növekvő érzékenysége és az emelkedő követelmények a hatóságok, ill. az élelmiszer kereskedelem részéről folyamatosan növeli a szükségét a megfelelő laborvizsgálatoknak és az egységes minőségbiztosítási rendszereknek.

E téren szerzett sokéves tapasztalatunk, valamint modern laborfelszerelésünk alapján a mikrobiológiai, kémiai-fizikai és érzékszervi vizsgálatok széles spektrumát tudjuk kínálni Önnek.

Szolgáltatási ajánlatunk

  • Érzékszervi vizsgálatok
  • Nettó tömeg
  • Mikrobiológia
  • Eltarthatóság
  • Beltartalom
  • Tápértékvizsgálat
  • Adalékanyagok (tartósítószerek, színezékek)
  • Gyógyszermaradványok
  • Növényvédőszer maradványok (peszticidek)
  • Szervetlen és szerves szennyeződések (nehézfémek, PCB, PAH)
  • Kötőszöveti fehérje
  • Allergének