Eurofins Magyarország >> Food Analytica >> Rólunk

Rólunk

Sidebar Image

Az élelmiszerbiztonság és minőség kérdése kiemelt jelentőségű az élelmiszerlánc bármely szereplője számára. A mezőgazdasági termelőktől kezdve, a takarmány előállítókon, állattartókon keresztül minden szereplő érintett a témában éppúgy, mint az élelmiszer feldolgozásban és a kereskedelemben. Az élelmiszer előállítás bármely szakaszában fontos alapelv a megelőzés, ami kizárólag megfelelő minőségű monitoring tevékenységgel és stabil laboratóriumi háttér biztosításával érhető el.

Az Eurofins Food Analytica Kft. elkötelezett híve a hazai élelmiszerbiztonság és élelmiszerminőség fejlesztésének, ezért  a lehető legszélesebb potfóliót biztosítja az élelmiszerek és takarmányok laboratóriumi vizsgálatához.  Több, mint 12 éves hazai és 30 évre visszanyúló nemzetközi tapasztalata segítségével garantálja a partnerei által igényelt mikrobiológiai illetve analitikai tesztek magasszintű elvégzését.

A vállalatcsoport laboratóriumok és kompetencia-központok globális hálózatát kínálja világszerte, ezáltal biztosítva, hogy ügyfeleink minden szükséges vizsgálathoz egy szolgáltatón keresztül jussanak hozzá.  Az Eurofins Food Analytica Kft. Közép-Kelet-Európa egyik legmodernebb eszközhátterével és vizsgálati módszereivel rendelkező laboratóriuma, amely az évek során a magyar élelmiszeranalitikai piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé emelte.

Közel 400 szerződött partnerünk számára éves szinten több mint 150 000 mintából 450 000-et meghaladó számú vizsgálatot végzünk. Ügyfeleink mélyrehatóbb igényeit felismerve számos olyan szolgáltatást fejlesztettünk ki, amelyek nem egy esetben teljesen egyedülállóak hazánkban. Hisszük, hogy a fejlődés záloga az értékteremtés, ügyfeleink igényeinek maximális kielégítése és a kitartó munka.

Bízunk benne, hogy honlapunk kellő részletességgel bemutatja Önnek szolgáltatásainkat, és ha eddig nem volt az, akkor hamarosan Önt is partnereink között tisztelhetjük.