Eurofins Magyarország >> Food Analytica >> Akkreditált tevékenységi területek

Akkreditált tevékenységi területek

Sidebar Image

Gyula, Henyei Miklós utca 5. szám alatti telephelyen:

 

 1.  Élelmiszerek, élelmiszeralapanyagok, élelmiszer adalékanyagok, növényi eredetű élelmiszerek, zöldségek és zöldségtermékek, húsok és hústermékek, állati, növényi zsírok és olajok, tej és tejtermékek, sütőipari termékek, tartósított élelmiszerek, édesipari termékek, pörköltkávé, ostyák, cukorkák, kekszek, száraztészták, fűszerek és ízesítők, méz, sör, likőrök és pálinkák, víz, fizikai és kémiai laboratóriumi vizsgálata.
 2.  Élelmezési, takarmányozási, ipari magvak és hántolt termények, gabonafélék és gabonatermékek, olajmagvak és liszt fizikai és kémiai laboratóriumi vizsgálata.
 3.  Takarmányok és takarmányalapanyagok fizikai és kémiai laboratóriumi vizsgálata.
 4.  Élelmiszerek, húskészítmények, tejtermékek, sütőipari termékek, édesipari termékek, száraztészták, gyorsfagyasztott élelmiszerek, mézek leíró érzékszervi laboratóriumi vizsgálata.
 5.  Allergénmentes és allergénszegény élelmiszerek egyes allergén tartalmának ELISA és Real-Time PCR alapú laboratóriumi vizsgálata.
 6.  Élelmiszerek egyes állati eredetű összetevőinek Real-Time PCR alapú laboratóriumi vizsgálata.
 7.  Élelmiszerekkel érintkezésbe kerülő műanyagok és műanyag tárgyak kioldódás laboratóriumi vizsgálata.
 8.  Ivóvíz, felszín alatti víz mikroszkópos biológiai laboratóriumi vizsgálata.
 9.  Takarmányok és alapanyagaik, élelmiszerek és alapanyagaik, állati és növényi zsírok és olajok, zsírtartalmú élelmiszerek mintaelőkészítése.
 10.  Gabonafélék étkezési őrleményeinek, hús- és húskészítmények, tartósított élelmiszerek, gyorsfagyasztott élelmiszerek, élelmiszeripari, környezethigiéniai minták, tiszta helyiségek és szabályozott környezetek levegőjének mintavétele.
 11.  Ivóvíz, felszín alatti víz, mesterséges fürdővíz mintavétele.

Gyula, Henyei Miklós utca 52. szám alatti telephelyen:

 

 1.  Élelmiszerek és alapanyagaik, takarmányok és alapanyagaik mikrobiológiai laboratóriumi vizsgálata.
 2.  Salmonella spp,, Listeria monocytogenes és Shiga toxin termelő Escherichia coli (STEC) jelenlétének Real-Time PCR alapú vizsgálata.
 3.  Higiéniai minták mikrobiológiai laboratóriumi vizsgálata.
 4.  Víz, mesterséges fürdővíz, szennyvíz, felszín alatti víz mikrobiológiai laboratóriumi vizsgálata.
 5.  Állati ürülék (baromfi bélsár) és az elsődleges gyártási szakasz környezeti mintáinak mikrobiológiai laboratóriumi vizsgálata.
 6.  Kozmetikumok mikrobiológiai laboratóriumi vizsgálata.
 7.  Munkahelyi levegő mikrobiológiai laboratóriumi vizsgálata.
 8.  Élelmiszerek és alapanyagaik, takarmányok és alapanyagaik, növényi részek, vetőmagok genetikailag módosított összetevőinek vizsgálata.