Agroscience >> Talajtani szolgáltatások >> Térinformatikai szolgáltatásaink

Térinformatikai szolgáltatásaink

Sidebar Image

A munkánkhoz kapcsolódó koordinátákhoz köthető adatokat színvonalas térképi anyag formájában - nemcsak nyomtatottan, hanem a publikus műholdfelvétel alkalmazásokban (pl. Google Föld) egyszerűen megnyitható fájlban is biztosítjuk. Így műholdfelvételen nagy közelítésben is megtekinthetők a területfelmérés, a talaj-mintavételezés, továbbá minden talajvizsgálati paraméter térinformatika szoftverrel elkészített térképei. Amennyiben a területeit a későbbiekben szerkeszteni szeretné, vegye igénybe az Eurofins Mapper alkalmazásunkat.

Eurofins Mapper program

Az alkalmazást speciálisan szolgáltatásainkat igénybevevő Ügyfeleink részére fejlesztettük. A programban megnyithatók és szerkeszthetők a gazdaság területei, párhuzamosan pedig megtekinthetők tápanyag ellátottsági és talaj-mintavételi térképek, így ha változtatnia kell területén, akkor azt a tápanyag-ellátottság ismeretében teheti meg. Kívánság szerint szétválaszthat, egyesíthet, új területet hozhat létre gazdadasági évekre bontva úgy, hogy közben láthatók a szükséges azonosítók az üzemi táblanevek, blokkazonosítók és a tápanyag-ellátottság. Az elkészült adatbázis elmenthető az egységes területalapú kérelem térképi formátumában, majd feltölthető a kérelem oldalára.

Táblán belül differenciált tápanyag-utánpótlás megvalósítása

Nemcsak a talaj tápanyag-ellátottsága ábrázolható térinformatikai segítséggel térképeken, hanem a szaktanácsban szereplő műtrágya mennyiségek is. Az adatbázis importálható kijuttatás-vezérlő szoftverekbe, amelyekből az elkészült applikációs térképek betölthetők a műtrágyaszórók fedélzeti számítógépébe.

talaj6_4