Eurofins Magyarország >> Agroscience >> Növényvédelmi szolgáltatások

Növényvédelmi szolgáltatások

Mezőgazdasági szolgáltatások

Egy egyedi ajánlat –az első agrokémiai CRO amely valóban globális szolgáltatást nyújt

Eurofins Agroscience Services, az Eurofins Scientific Csoport tagjaként, nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint azt, hogy az első számú szerződéses kutató szervezet legyen. Az Eurofins Agroscience Services megalakulása óta sikerült felvásárolnia az agrokémiai szektor legfigyelemre méltóbb  CROit és laboratóriumait. Annak ellenére, hogy cégünk világméretű szolgáltatása újszerű, laboratóriumaink több mint 30 éve nyújtják a legmagasabb fokú szolgáltatást abban a szektorban amelyre specializálódtak.

Eurofins Agroscience Services felhasználja minden szaktudását és lehetőségét ahhoz, hogy teljeskörű szolgáltatást nyújtson a növényvédőszer gyártó cégek számára. Célunk, hogy az iparág számára biztosítsuk azt a technikai támogatást, amire szüksége van ahhoz, hogy regisztrálja, vizsgálja és fejlessze a már meglévő és új termékeit szerte a világban.

2016 márciusára a világ népessége elérte a 7,4 milliárdot. Előrejelzések alapján 2100-ra már elérheti a 11,2 milliárdot is. Az ilyen jellegű statisztikák rávilágítanak arra, hogy a mezőgazdasági kutatásban több és hatékonyabb megoldásra van szükség.

A szigorodó élelmiszerbiztonsági előírások miatt a rovar-, és gombaölőszerek integrált szemléletű felhasználása fontosabb mint valaha. A képesség arra, hogy konzerváljuk és fokozzuk a természeti erőforrásainkat, miközben fenntartható módon állítunk elő élelmiszert, azon alapul, hogy megfelelően értsük a biológia, a környezet és a mezőgazdaság közötti kölcsönhatásokat.

A biológia, a környezet és a mezőgazdaság közötti kölcsönhatások megfelelő értelmezése szükséges ahhoz, hogy a természeti erőforrásaink megtartása és megerősítése mellett gazdaságosan és fenntartható módon állítsunk elő élelmiszereket.Az Eurofins Agroscience Services csapata segíteni tud ezen célok elérésében.

  • Több mint 850 alkalmazott világszerte
  • Több mint 60 laboratórium a világ 20 országában
  • Elkötelezettség a mezőgazdaság fejlődésében és növekedésében

Ha többet szeretne tudni az Eurofins Agroscience csoportról vagy laboratóriumainkról, kérjük keresse fel az Eurofins Agroscience Services honlapját.