Élelmiszer analitika >> Termékcsoportok szerint >> Zöldség, gyümölcs

Zöldség, gyümölcs

Sidebar Image

A zöldségek és gyümölcsök az emberi táplálkozás fontos részét képezik. Termesztésük hazai tájakon, illetve a világ más részein, főképp a mediterrán országokban, Afrikában, Ázsiában, Dél-Amerikában történik. Ezek a természetes termékek folyamatosan ki vannak téve környezeti behatásoknak, különféle kezeléseknek (pl. növényvédőszerek) betakarítási és tárolási bahatásoknak, amelyek minőségüket jelentősen befolyásolják.

Szívesen támogatjuk Önt szakmai tapasztalatunkkal, hogy biztonságos terméket tudjon a piacra vinni.

Szolgáltatási ajánlatunk

Analitika

Érzékszervi vizsgálatok
Kereskedelmi besorolás
Mikrobiológiai vizsgálatok
Tápértékvizsgálat
Penész, rovar, kártevő fertőzés vizsgálata
Tartósítószer, kéndioxid
Növényvédőszer maradványok (peszticidek)
Szervetlen és szerves szermaradványok, szennyeződések vizsgálata (nehézfémek,)
Mikotoxinok
GMO

Forgalomba hozhatóság

nemzeti termékjelölés vizsgálat
vizsgálat a Codex Alimentarius alapján
nemzetközi termékjelölés vizsgálat
forgalomba hozhatósági tanúsítás