Élelmiszer analitika >> Termékcsoportok szerint >> Kiskereskedelem

Kiskereskedelem

Sidebar Image

Szolgáltatás és tanácsadás az élelmiszer nagy- és kiskereskedelem, a szupermarket és diszkont áruházláncok részére.

A élelmiszer kereskedelem terén az Eurofins átfogó analitikai és tanácsadói szolgáltatást kínál a kereskedelmi lánc minden résztvevőjének. Az Eurofins globális felépítése és erős nemzeti jelenléte biztosítja, hogy Ön ezt az átfogó szolgáltatást egy kézből kapja meg (one-stop-shop).

Az élelmiszer nagy- és kiskereskedő vállalatok részére fontos egy olyan szolgáltató partner, amely rendelkezik  szakemberekkel az egyes területeken (analitika, szaktanácsadás),  továbbá kapcsolatokkal a gyártók és a tudományos, kutató szervezetek körében, valamint együttműködik a különféle szervezetekkel, bizottságokkal és így biztosítja az aktuális információs és tudományos színvonalat.

Szolgáltatások az élelmiszer kis- és nagykereskedelem részére

Éves ütemterv készítése mintavétel, vizsgálati és szaktanácsadási tevékenység terén
Mintaátvétel, mintavásárlás, mintakészítés hőmérséklet méréssel, regionális, nemzeti és nemzetközi szinten
Élelmiszerek analitikája és a vizsgálati eredmények kiértékelése, jogi besorolása
Specifikáció elkészítése
Termékjelölés vizsgálata, nemzeti/nemzetközi szinten
Vizsgálati eredmények kiértékelése, statisztikák készítése
Állásfoglalások, szakvélemények
Informáaciók rendszeres továbbítása az Eurofins-Newsletter, termék- és módszer ismertetők útján
Információs rendezvények                    

Szakmai szolgáltatás a következő területeken

Auditálás és higiénia

  • Higiéniai ellenőrzés a hús- és sajtpolcokon, valamint a sütödékben
  • Az egész eladótér auditálása
  • Beszállítók auditálása
  • Higiéniai tanfolyamok
  • Élelmiszerjogi tanácsadás (pl. ételkiszállítás)

Termékcsoportok szerint

  • Sütőipari és gabonatermékek, snack-ek
  • Kiskereskedelem
  • Hús és húsipari termékek
  • Takarmány
  • Fűszerek, gyógyfüvek
  • Állateledel
  • Méz
  • Tej és tejtermékek
  • Diófélék, szárított gyümölcsök
  • Zöldség, gyümölcs
  • Zsírok, olajok
  • Édességek
  • Kozmetikai cikkek
  • Közszükségleti cikkek

Vizsgálati területek szerint

  • Allergének
  • Besugárzás
  • Termékjelölési vizsgálatok, élelmiszerjogi ismeretek
  • Dioxin, furánok PCB-k
  • Színezékek
  • GMO
  • Mikrobiológia
  • Molekuláris biológiai vizsgálatok (pl. állatfajok)
  • Mikotoxinok
  • Szerves, szervetlen szennyeződések, szermaradványok
  • Peszticidek
  • Érzékszervi vizsgálatok
  • Állatgyógyszer maradványok
  • Forgalomba hozhatósági vizsgálatok
  • Vitaminok

Szívesen segítünk az Ön termékvizsgálati módszereinek kialakításában.