Élelmiszer analitika >> Paraméterek szerint >> GMO

GMO

Sidebar Image

Géntechnikailag módosított szervezetek - GMO vizsgálat


A géntechnikailag módosított szervezetek (GMO) engedélyezése és termesztésének helyzete világszerte folyamatosan változik. Ezért feladataink közé vettük, hogy ezeket a piaci válatozásokat rendszeresen figyeljük és a piacnak megfelelően alakítsuk a GMO vizsgálatára irányuló portfóliónkat. Világszerte elhelyezkedő állomásaink és együttműködő partnereink sokéves, ezirányú gyakorlati tapasztalata, valamint intenzív kutatásaink lehetővé teszik, hogy az új GMO változatok engedélyezésére új analitikai módszerek kifejlesztésével azonnal reagáljunk és meg tudjuk állapítani az egyes GMO-k tényleges piaci jelentőségét. Vizsgálati rendszereink kombinációja útján olyan kész, analitikai csomagokat kínálunk Önnek, amelyek lehetővé teszik a minták egyedi vizsgálatát. Portfóliónkat állandóan frissítjük a GMO-k aktuális piaci helyzetének megfelelően.

A GMO-alkotórészek számos módszerrel mutathatók ki. A követelményeknek a legmagasabb érzékenységű DNS-vizsgálat, a Poilmerázlánc-reakció (PCR) és az immunológiai módszerrel történő proteinkimutatás felel meg. Míg az immunológiai módszerek a rövid vizsgálati idővel és csekély technikai igénnyel tűnnek ki, addig a PCR-vizsgálat a pontossággal, érzékenységgel és a specifikussággal. A proteinanalízis mellett specializálódtunk a mennyiségi és minőségi PCR DNS-vizsgálatokra és jelenleg alegnagyobb GMO-analízis portfólióval rendelkezünk az élelmiszerek és takarmányok terén.

Szolgáltatási ajánlatunk

  • Komplex mintaanyagok feldolgozása
  • Minőségi és mennyiségi GMO-vizsgálat PCR-analízis segítségével
  • GMO proteinanalízise

Mindez világszerte megbízható partnerré tesz minket az élelmiszerek, takarmányok és szaporítóanyagok GMO-vizsgálata terén. Az Eurofins testvérlaborunk az EN ISO/IEC 17025 szerint akkreditált és megfelel magas minöségbiztosítási követelményeinknek.